Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy düşman oldu

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy'un dans performanslarının yanı sıra kadın-erkek ilişkilerine eğlenceli bir yorum getirdiği "Kalpten Kalbe" oyunu geçtiğimiz yıl Şubat ayında sahnelenmişti.

Eğlenceli oyunda başrolü paylaşan Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy'un birbirlerine girdikleri ortaya çıktı.

SELAM VERMEDİLER

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre Ziynet Sali yılbaşı akşamı Kıbrıs'ta sahne aldı.






Sali'yi dinlemeye gelenler arasında bir süredir küs olan Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy da vardı.




Rol aldıkları bir tiyatro oyunu sonrası araları bozulan ikiliden Aksoy, eşi Nazife Aksoy ile basın mensuplarının objektiflerine poz verdi.





Bekir Aksoy, gazetecilerin konuyu hatırlatması üzerine "Mesleki olarak bir oyun oynadık, ondan sonra oyunumuz bitti. Bir araya gelmek istememek gibi bir durum yok" ifadelerini kullandı.




"Profesyonel hayat çok farklı"
diyen Bekir Aksoy, daha sonra şu ifadeleri kullandı:

"Belki profesyonel anlamda bir ortamda bulunmayabiliriz ama normal hayatta Nilgün benden bir şey isterse ya da ben ondan bir şey istesem biliyorum ki koştura koştura gideriz. Benim tempom biraz yoğunlaştı. O temponun içinde çok fazla fırsat bulamadım. Onun da öyle... Yapımcımızdan devam edemeyeceğim talebinde bulundum. Küslüğü devam ettirecek bir durumumuz yok. Ayna masada denk gelsek yine konuşurum."

Nergis Kumbasar'dan Mehmet Ali Erbil'e sert yanıt Gülsim Ali'nin evlenmesini isteyen annesi gözyaşlarına boğuldu Dilan Çiçek Deniz, İstanbul'un keyfini sürdü Burak Hakkı'dan konuşulacak Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması Ali Sabancı bekar evine taşınıyor! 'Sahipsizler' dizisiyle ilgili flaş gelişme