Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi aşkı, yakışıklı aktör yüzünden mi bitti?

Uzun yıllardır aşk yaşayan oyuncu Nilperi Şahinkaya ile heykeltraş Emre Yusufi'nin ilişkilerine nokta koyduğu ortaya çıkmıştı.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının haberine göre ayrılığın ardından Emre Yusufi, "Hiçbir sıkıntı yok. İki gün sonra galasına da katılacağım. Biz herşeyden önce iki iyi arkadaşız. Hayatımızda birbirimize destek vermeye devam edeceğiz." açıklamasını yapmıştı.

Biten ilişkisinin ardından "Bazı ilişkilerin ömrü oluyor. Bitiyorsa da herkese yakışan şekilde bitmeli." yorumunda bulunan Nilperi Şahinkaya, iddialara göre ünlü bir oyuncuyla yakınlaştı.

Nilperi Şahinkaya bu yakınlaşmayı Emre Yusufi'ye açıkladı ve kopma noktasındaki beraberlik medeni bir şekilde bitti.

NEŞELİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Nilperi Şahinkaya rol aldığı "Gelin Takımı" filminin galasında son derece neşeli ve esprili halleriyle dikkat çekerken ayrılıkla ilgili gelen soruya "Kademeli olarak ayrılıyoruz" yanıtını vererek şen kahkahalar attı.


Emre Yusufi'nin galada kendisini yalnız bırakmadığı hatırlatılınca Şahinkaya, "Evet galaya ben  çağırdım haberim var. Biz iyi ayrılmaya karar verdik. Yavaş yavaş, kademeli kademeli kopacağız. Küsmeden, kızmadan iki tarafın da kabullendiği şekilde ayrıldık" dedi.

İngiliz şarkıcı Adele: "Rihanna ile beraber olmak isterdim" İpek Filiz büyük acıyla sarsıldı! Şoke eden ölüm Umut Akyürek kızının bağımlı olduğunu söyleyerek yardım istedi! Halil Ergün diziden Meltem Cumbul yüzünden mi ayrılıyor? Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi aşkı, yakışıklı aktör yüzünden mi bitti? Burcu Esmersoy beyazlayan saçlarını boyatmıyor