Nilperi Şahinkaya'dan ayrılığa ilişkin ilk açıklama: "Bazı ilişkilerin ömrü var"

Nilperi Şahinkaya ile 5 yıldır beraberlik yaşadığı Emre Yusufi yollarını ayırdı. Nilperi Şahinkaya rol aldığı dijital projenin gecesine yalnız katılmıştı. Önceki gün Cansel Elçin’in Misery oyununun galasına da Emre Yusufi tek başına katıldı. Ünlü heykeltraş 5 yılık ilişkisinin bittiğini açıkladı.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının haberine göre Nişantaşı'nda görüntülenen Emre Yusufi; "Hiçbir sıkıntı yok. İki gün sonra galasına da katılacağım. Biz herşeyden önce iki iyi arkadaşız. Hayatımızda birbirimize destek vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Muhabirin, "Sinirlendiğiniz için elinizi duvara vurduğunuz ve bileğinizin yaralandığı söyleniyor" sözleri üzerine bandajlı bileğine de açıklık getiren Yusufi, "Tenis oynarken düştüm, rehabilitasyondayım. Hatta doktora geldim" ifadelerini kullandı.

Ayrılığın nedenine dair yorum yapmak istemeyen Yusufi, 'Yeniden birliktelik olabilir mi?' sorusuna da "Bilemiyorum" anlamına gelen bir mimik yaparak gözlerden kayboldu.



Ayrılığa dair ilk kez konuşan Nilperi Şahinkaya ise "Bazı ilişkilerin ömrü oluyor. Bitiyorsa da herkese yakışan şekilde bitmeli." yorumunda bulundu.

Ünlü piyanist Grinko'dan Ankara'da konser Serenay Sarıkaya ve Mert Demir neden ayrıldı? Zeynep Bastık'tan hastane odasından paylaşım Salma Hayek ve Nicole Kidman arasında büyük gerilim Ankaralı Turgut çocuklarını evlatlıktan reddetti Yasemin Kutsi'den Kasım 2024 Burç Yorumları