Nurseli İdiz makarnaya ödediği fiyata isyan etti

Nişantaşı'nda gittiği bir mekanda makarnaya 580 TL veren oyuncu Nurseli İdiz, "Türk halkına başarılar diliyorum" diyerek tepki gösterdi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Nurseli İdiz dün arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda bir mekâna gitti. Makarna, çay ve su siparişi veren ikiliden İdiz, mekandan çıktıktan sonra Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.




Sipariş ettiği Carbonara adındaki peynirli makarnanın kalitesiz olduğunu söyleyen oyuncu, yüksek bulduğu mekânın fiyatlarına tepki gösterdi.




"TÜRK HALKINA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Nurseli İdiz, "Nişantaşı'nda bir mekânda Carbonara adında bir makarna siparişi verdik ancak çok sertti, yiyemedim. Çıkışta kedilere ve köpeklere vereceğiz. Şu gördüğünüz makarna 580 TL, toplam hesap ise 730 TL. Bir su 125 TL, 2 çay ise 116 TL. Türk halkına başarılar diliyorum" dedi.

Icardi ve Suarez, Ayasofya’yı gezdi Survivor'da "yasak aşk" iddiası evliliği bitirdi Şarkıcı Şimal'e acı veda Anıl Altan'dan kafa karıştıran Pelin Akil açıklaması Cansu Tosun'un dedesi üniversiteden mezun oldu Kuruluş Osman’ın final bölümde 2 flaş ayrılık