Oğlu, Orhan Gencebay'ı nikahına davet etmedi

Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay, sevgilisi Berna Arduç ile hayatını birleştirdi. Orhan Gencebay nikaha davet edilmedi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Orhan Gencebay'ın Azize Gencebay ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Altan Gencebay sevgilisi Berna Arduç ile sade bir törenle Beykoz'daki bir mekanda dünya evine girdi.

2021 yılında oğlunun annesi Eda Edgü'den boşanan 54 yaşındaki Altan Gencebay'ın bu ikinci evliliği oldu.



Instagram hesabından nikahtan birçok kare paylaşan Altan Gencebay "Sağlıkla, huzurla, mutlulukla, saygıyla ve sevgiyle nasip olan kısmetimizle, her şeyin hayırlısı ve kolayıyla nice güzel günleri yaşamak dileğiyle sevgilim" ifadelerini kullandı.

SEVİM EMRE'DE AÇIKLAMA

Nikâh töreninde gözler Orhan Gencebay'ı aradı ama o yoktu...




Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre "Orhan Bey ile nikahtan haberimiz yoktu. Sade bir törenle evlenmişler" açıklamasını yaptı.

Müjde Uzman'a yeni projesinde yakışıklı partner Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Metehan' gelişmesi Afra Saraçoğlu'nun yeni rol arkadaşıyla yıldızı barışmadı mı? Hande Erçel, Hadise hakkında sessizliğini bozdu Ayla Çelik'ten Demet Akalın'a soğuk duş: "Türkan'ı Özcan Deniz söylemeliydi" Beren Saat'in yeni filmi "Gizli Dolap" sete çıktı