Oktay Kaynarca: "Benim için dua edin"

Ünlü bir kıyafet markasının yüzü olan Oktay Kaynarca'nın koleksiyonu büyük ilgi gördü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Kuruçeşme'de gerçekleşen etkinliğe önemli isimler katıldı. Mehmet Aslantuğ, Ozan Akbaba, Banu Sağnak, Sevinç Kıranlı ve Nihat Odabaşı gibi ünlü simalar oyuncunun heyecanına ortak oldu.

"Yapılan parçalardan sınırlı sayıda ürettik. O yüzden benim için çok değerli" diyen Kaynarca, yeni televizyon projesinin de müjdesini verdi: "Eylül ayında seyirci ile buluşacağım."

Gazetecilerin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna yanıt veren oyuncu, "Şu an için kimse yok ama dua edin" dedi.

Davetlilerden Mehmet Aslantuğ, "Oktay'ın tasarımları ona çok yakışan çizgilerle buluştu" diye yorum yaptı.

Nur Fettahoğlu'nun aklı '5 çocuk'ta kaldı Ece Uslu'nun dilekçesi ortalığı karıştırdı İnci Türkay, estetik iddialarına çocukluk fotoğrafıyla yanıt verdi Erkan Kolçak Köstendil ile Burak Altay tiyatrodan sonra dizide buluşuyor Dilan - Engin Polat çifti trafik kazası geçirdi Nicole Kidman ile poz veren Aras Aydın'ın eşinden 'kıskançlık' sözleri