Okulda silahlı saldırıya uğrayan öğretmen yaralandı

Konya'nın Ereğli ilçesi Kutören İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni Cihan Güçlü (41), okulda uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Kutören Mahallesi'ndeki Kutören İlkokulu'nda meydana geldi.

Sınıf öğretmeni Cihan Güçlü, okulda silahlı saldırıya uğradı.

Engelli bir öğrencisinin ağabeyi Kerem K., tabanca ile 3 el ateş ettiği Güçlü, sırtı, kasık ve sol bacağından yaralandı. İhbarla adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kanlar içinde kalan Güçlü, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


DHA

Hande Erçel eski rol arkadaşını unutmadı 2026 Altın Küre Ödülleri'nin tarihi açıklandı 'O Kız' dizisinin yakışıklı başrolü, iddialı projeyle dönüyor Su Burcu Yazgı Coşkun paraya para demiyor Serenay Sarıkaya'dan sosyal medyada konuşulan paylaşım Genç oyuncu Berk Ali Çatal'dan flaş haber