Onur Saylak talihsiz bir kaza geçirdi

Bugünlerde Çağatay Ulusoy'la birlikte 'Gaddar' dizisinde yer alan yönetmen ve oyuncu Onur Saylak talihsiz bir kaza geçirdi.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Onur Saylak, eski eşi Tuba Büyüküstün'le evliliğinden olan kızları Maya ve Toprak'la gittikleri kış tatilinde kayak yaparken sakatlandı.

Hastaneye kaldırılan oyuncunun ayak kaslarını yırttığı öğrenildi.

Önceki akşam katıldığı bir davette ayağında takılan atelle görüntülenen Saylak, "Çocukların gazına geldim, biraz böyle oldu. Kaslarımda yırtık oluştu" dedi.



Saylak'ın 1 ay boyunca atel kullanacağı öğrenildi.

Saç ektiren Kerem Bürsin son görüntüsüyle şoke etti Genç ismin ani ölümü şoke etti Sibel Taşçıoğlu 'Kızılcık Şerbeti'nden neden apar topar ayrıldı? Meriç Aral bebeğinin ismine karar verdi mi? Ceren Benderlioğlu: ''Seyirci zamanla Irmak’ı sevecek'' Barış Arduç: "Aşk, derin bir kavram"