Oya Başar: "Şöhretin bedeli ağırdır"

Ünlü tiyatro sanatçısı Oya Başar, bir zamanların Yeşilçam yıldızı Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu programına konuk oldu.

Şöhret olmanın ağır olduğunu ve taşıyabilmek için donanımlı olmanın gerektiğini söyleyen Başar, ‘’Şöhreti taşıyabilmek için mutlaka belli bir erdeme sahip olman ve belli bir beyin yapısına gelmen gerekiyor. ‘Ben oldum’ dediğin zaman kaybetmeye başlıyorsun. Para da şöhret de hayatta en zor taşınan şeyler. Önemli olan sana saygı duyulması’’ dedi.

Katy Perry, konserini yarıda kesip seyirciyi azarladı! Şikayetvar: "MHRS şikayetleri arttı" Can Bonomo ve Melike Şahin 'Tükeniyor Ömrüm'de buluştu Talihsizlikler Feyza Civelek'in peşini bırakmıyor Oyuncu Arif Pişkin'den son dakika haberi Emine Alangoya İnan Kıraç'ın vasileri ile tartıştı