Öykü Karayel'den sevimli oğluna yüzme dersleri

Her sene yaz sezonunu Çeşme'de geçiren oyuncu Öykü Karayel, 2 yaşındaki oğlu Roman'ı yüzmeye alıştırırken objektiflere takıldı.

Takvim Gazetesi'nden Ercan Akgün'ün haberine göre ilk önce bakıcısının kucağında suya giren Bonomo ailesinin minik üyesi, daha sonra annesinin denize gelişiyle gülücükler saçtı.

Oğlunu yüzdürmeye çalışan Öykü Karayel, Roman'ın minik kulaçlarıyla kendisine doğru hamle yaptığını görünce keyfi yerine geldi.

Suyun soğuk olması nedeniyle oğlunun fazla kalmasına müsaade etmeyen güzel oyuncu, Roman'ı mekanın içine götürüp orada kuruladı.


Sibel Taşçıoğlu 'Kızılcık Şerbeti'nden neden apar topar ayrıldı? Sibel Taşçıoğlu ve Evrim Alasya arasında neler yaşandı? Avlu dizisi 6 yıl sonra yeniden çekilecek Tolga Sarıtaş günler sonra sessizliğini bozdu Demet Şener, yeni yaşını sevgilisiyle kutladı Halil İbrahim Ceyhan ve sevgilisi yine kaçtı