Oyuncu Bülent Polat'tan son dakika haberi

Televizyonda; "Avrupa Yakası" ve "Bir Zamanlar Çukurova" dizileriyle akıllarda yer edinen oyuncu Bülent Polat'tan son dakika haberi geldi.

Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'nin haberine göre oyuncu Bülent Polat'ın başı komşularıyla dertte...

İşleri nedeniyle şu sıralar Kapadokya'da çalışan Polat, Çanakkale'de yaşayan eşi ve iki çocuğunun, komşuları tarafından rahatsız edildiğini söyleyerek isyan etti.



Çanakkale'de lüks bir sitede yaşayan ailesinin komşularının mobbingine maruz kaldığını söyleyen oyuncu, yaşadıkları olaylar nedeniyle evlerini satacaklarını açıkladı.




"KAFAYI BİZE TAKMIŞLAR"

Polat yaşananları şöyle anlattı: "Bebek ağlıyor diye jandarma çağırıyorlar. Daha önce de bizi şikâyet etmişler. Kendi halinde bir aileyiz. Ama birileri bize kafayı takmış durumda. Ben şehir dışında çalışıyorum. Eşim ve çocuklarım Çanakkale'de, aklım onlarda kalıyor. Oradan taşınsam da işin peşini bırakmayacağım. Ailemin huzurunu kaçıranları elbet bulacağım."



Tolga Karel, beşinci kez baba oldu 'Teşkilat' dizisinde sürpriz gelişme Sosyete saatçisinde ortalık karıştı: Eşi, Zorlu'yu birbirine kattı Metin Arolat'ın ani vefatına ilişkin ses getiren iddia Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut 5’inci kattan düşerek hayatını kaybetti Pınar Deniz, Paris'teki defilede yürüdü