Ozan Akbaba iddiasını ortaya koydu

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizinin İlyas'ı Ozan Akbaba, yaz başında sete çıktığı 'Anka' filminin kutlama yemeğini ekip arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Ozan Akbaba, "Aksiyonu bol bir film geliyor" diyerek iddiasını ortaya koydu. Sözlerine devam eden oyuncu, "Türkiye'nin ilk hız ve aksiyon filmi olacak. Bu yüzden işin ciddiyetinin farkındayız. Yurtdışından ekip ve ekipman desteği de aldık" dedi.

Filmin diğer oyuncusu Engin Hepileri ise ''Çok özenilmiş bir iş bu. Ozan çok uzun süredir üzerinde çalışıyordu. Türkiye'de hep düşünülmüş fakat cesaret edilememiş bir iş yaptık" dedi.

Pelin Akil ve Anıl Altan'dan boşanmaya ilk adım 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde beklenmeyen gelişme! Adile Naşit'i canlandıracak oyuncu belli oldu Özcan Deniz: "Artık bana o konuyla gelmeyin" Şarkıcı Doğuş çok acı haberle sarsıldı Afra Saraçoğlu - Mert Ramazan Demir cephesinde neler oluyor?