Ozan Dolunay'dan şaşırtan ayrılık haberi

Yakışıklı oyuncu Ozan Dolunay, şaşırtan bir ayrılık haberiyle gündeme geldi.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Focus Film’in “Hayallerim, Babam ve Sen” dizisinden geçen günlerde yönetmen Cevdet Mercan ayrılmıştı.

Sırma Yanık’ın yazdığı dizi için Ozan Dolunay, Berrak Tüzünataç ve Tansel Öngel’le anlaşılmış ancak yönetmen değişikliğinin ardından Tansel Öngel ekibe veda etmişti.

Yeni gelen bilgilere göre “Hayallerim, Babam ve Sen”de bir sosyal medya fenomenine hayat vermeye hazırlanan Ozan Dolunay da kadrodan ayrıldı.

Dizinin bu ay sete çıkması, ağustos sonunda Kanal D’de yayınlanması bekleniyordu.

Pelin Akil ve Anıl Altan'dan boşanmaya ilk adım 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde beklenmeyen gelişme! Adile Naşit'i canlandıracak oyuncu belli oldu Şarkıcı Doğuş çok acı haberle sarsıldı Özcan Deniz: "Artık bana o konuyla gelmeyin" Afra Saraçoğlu - Mert Ramazan Demir cephesinde neler oluyor?