Özcan Deniz: "Kadın varsa stres yok"

"Kızıl Goncalar" dizisinde canlandırdığı 'Levent' karakteri ile başarılarına bir yenisini ekleyen Özcan Deniz magazin gündeminden düşmüyor.

Now Tv'de ekranlarında 'Kızıl Goncalar' dizisinde canlandırdığı Levent karakteri ile seyirci ile buluşan Özcan Deniz oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Başrollerini Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu ve Mina Demirtaş'ın paylaştığı 'Kızıl Goncalar' dizisinde sergilediği performans ile dikkat çeken 52 yaşındaki Özcan Deniz, son olarak kadınlara dair açıklamalarıyla magazin gündeminde adından söz ettirdi.




"KADIN VARSA STRES YOK"

Özcan Deniz, Girne'de bir otelde verdiği konserde sevenleriyle buluştu. Konsere 'Sende Seveme' şarkısıyla başlayan ünlü şarkıcı Özcan Deniz, mekânda kadın dinleyicilerin erkeklerden fazla olduğunu görünce, "Kadınların olduğu yerde stres olmaz" dedi.





ÖZCAN DENİZ: "SEVMEK İÇİN ASLA GEÇ DEĞİL"

'Neredesin Firuze?' filminin sevilen şarkılarından 'Beni Affet'i de seslendiren Özcan Deniz, şarkının sözlerine atıfta bulunarak, "Bence sevmek için asla geç değildir" dedi.

Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Gözündeki morluklar dikkat çekmişti Feyza Civelek'in uğradığı ihanetin detayları ortaya çıktı Ünlü oyuncunun erotik sahneleri başına dert oldu Halil Ergün "Güzel Aşklar Diyarı" dizisinden ayrılıyor Reha Muhtar'ın sağlık durumunda flaş gelişme Uğur Dündar’ın babalık davasında düğüm çözülüyor!