Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çiftinden son dakika haberi

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, 2022 yılında aşklarının başladığı İtalya’da evlenmişti. Verona’daki Villa Rizzardi’de gerçekleşen düğün Hollywood filmlerini aratmamaıştı.

"Kiraz Mevsimi" dizisinde aşk yaşamaya başlayan ve mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti sevenleriyle bir araya gelmek için dünyanın bir ucuna gitti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti sevenleriyle kurdukları derin bağlarla dikkat çekiyor.



Dünyanın dört bir yanında hayranları olan ünlü oyuncu çift, Türkiye’den 13 bin kilometre uzakta olan Arjantin’deki fanlarıyla buluşmak üzere Buenos Aires’e gitti.





İki başarılı oyuncu cumartesi Latin Amerika’nın farklı bölgelerinden gelen hayranlarıyla bir araya gelecek ve onlarla sohbet edecek.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Beren Saat setlere rekor ücretle dönüyor Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..."