Özge Özpirinçci: "Önceliklerim değişti"

"İlk ve Son" dizisinde canlandırdığı karakterle izleyicileri şaşırtan Özge Özpirinçci, bugünlerde heyecanla bebeğini kucağına almayı bekliyor.

‘İlk ve Son’ dizisinin başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Salih Bademci, Episode’un kapağı oldu.



Altı aylık hamile olan Özge Özpirinçci, “Hayatımdaki önceliklerim, beni yönlendiren faktörlerin ve duygularımı yaşama şekillerimin değiştiğini gözlemliyorum. Kendimi sosyal medyadan biraz uzak tutarak, zihnimde kayda girecek bilgi ve görüntülerin kontrolünü sağlamaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Katy Perry, konserini yarıda kesip seyirciyi azarladı! Şikayetvar: "MHRS şikayetleri arttı" Can Bonomo ve Melike Şahin 'Tükeniyor Ömrüm'de buluştu Talihsizlikler Feyza Civelek'in peşini bırakmıyor Oyuncu Arif Pişkin'den son dakika haberi Emine Alangoya İnan Kıraç'ın vasileri ile tartıştı