Öznur Serçeler 'Yalı Çapkını'nın finalini ağzından kaçırdı!

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı "Yalı Çapkını" dizisi 3. sezonu ile ekrana geliyor. Dizide 'Asuman Korhan' rolünü canlandıran Öznur Serçeler diziden ayrılarak yakında ekrana gelecek olan "Holding" dizisine transfer olmuştu.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının haberine göre 'Yalı Çapkını' dizisinden ayrılığı hakkında açıklama yapan Öznur Serçeler, "Yani ben ayrılık gibi hissetmedim. Hala arkadaşlarımla görüşüyorum, konuşuyorum. Hep söylüyoruz 'Yalı Çapkını'nın yeri bizde özel, ayrı bir yeri var. Bende de öyle. 'Yalı Çapkını' artık benim için belli bir aşamayı tamamlamıştı." ifadelerine yer verdi.


 


'BU SEZON FİNAL YAPACAK'

Daha sonra "Yalı Çapkını"nın final yapacağını ağzından kaçıran Serçeler, "Proje zaten bu sezon final yapacak, onlar da hikayeyi bitirecekler." dedi.

"Güzel Aşklar Diyarı" dizi setinde üzücü intihar girişimi Bir dönemin yakışıklı isminin son görüntüsü yürek burktu Nergis Kumbasar 61 yaşında gelinlik giydi ALİ KOÇ VE AZİZ YILDIRIM İLK KEZ BİRLİKTE BİR İLKE İMZA ATTILAR Baby Lasagna ilk Türkiye konseri için İstanbul’a gelecek Furkan Palalı, dans ederek servet kazanacak