Pascal Nouma'yı son haliyle görenler tanıyamıyor

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve top koşturduğu dönemde Süper Lig'in en popüler futbolcularından olan Pascal Nouma, imajında yeniliğe gitti.

Beşiktaş'a 2000 yılında transfer olan ve ayrı ayrı iki sezon forma terleten Kamerun asıllı Fransız futbolcu Pascal Nouma, Beşiktaş'tan ayrılmasına hatta futbolu bırakmasına rağmen ülkesine dönmemiş, Türkiye'den ayrılmayıp İstanbul'a yerleşmişti.

Türkiye'yi sevdiğini her defasından dile getiren Pascal Nouma, Survivor'da da yarışmış ve bir dönem oyuncular Zuhal Topal ve Kadir Çöpdemir ile radyo programı da sunmuş, iki isim ile birlikte radyo tiyatrosu yapmıştı.

İMAJINI YENİLEDİ

Bıyık bırakan ve bu halini sosyal medyada paylaşan Pascal Nouma'yı gören kullanıcılar yorumlarında, şaşkınlarını belli eden ifadeler kullandılar.

Can Aslantuğ rol arkadaşıyla sobelendi! Jennifer Lopez, doğum günü öncesi Antalya'da konser verecek Yakışıklı oyuncu Berk Cankat'la aşk yaşayan Sinem Ünsal'dan romantik kutlama Sibel Taşçıoğlu, 'Pembe'nin sonuna' şaşırdı Nursel Köse'den erken veda Aslı Gökyokuş'tan Hümeyra'nın şarkısına yeni yorum