Perihan Savaş: "Baskıdan kurtulmak için 13'ümde evlendim"

Oyuncu Perihan Savaş konuk olduğu 'Empati' programında özel hayatına dair samimi itiraflarda bulundu. 13 yaşında anne baskısından kurtulmak için evlendiğini anlatan Savaş'ın hikâyesi şaşırttı.

"ANNEM TUTUCU BİR KADINDI"

Ailesini anlatan Perihan Savaş "Babam diş hekimiydi, annem tutucu bir kadındı. Hiçbir şeye izin vermezdi, peşimi hiç bırakmazdı" dedi.

"Babamın bana desteği çok oldu" diyen oyuncu, annesinden çekindiğini söyledi.



Tiyatro sahnesiyle 5 yaşında tanıştığını ve o andan itibaren annesinin sert tavırları nedeniyle zor dönemler atlattığını anlatan Savaş, yine annesinin baskılarından kurtulmak için 13 yaşında kuzeniyle evlenmeyi kabul ettiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Amcamlar Karadenizli oldukları için... Ziya, askeri okuldan çıkmak için uğraşıyordu, evlenirse askeri okuldan atıyorlardı, o da atılmaya çalışıyordu, beni istemeye geldiler amcamlar. Amcamlar da oyuncu olmamdan korkuyor... İsteme olayı olunca, annemin baskısından kurtulmak için istedim, mahkemeye çıktığımızda 'Evet' dedim. Ayrı ayrı evlerde kaldık Allah'tan, birlikte olmadık. Bana 'Tiyatrodan ayrılacaksın' deyince de zaten evlilik de kafamda bitti."

Cem Öğretir'in sağlık durumuna ilişkin gerçeği eşi açıkladı Taşıyıcı anneyle baba olan Emir Bahadır kızına Fransız dadı tuttu Zehra Güneş'in telefonundan Arda Turan çıktı! Fırat Çelik'e polis baskını şoku! Bir dönemin yakışıklı isminin son görüntüsü hayrete düşürdü Can Bonomo'nun ablası ölmek istedi