Petek Dinçöz: "Hayatım üç ciltlik kitap olur"

Petek Dinçöz, Okan Bayülgen'in sunduğu "Uykusuzlar Kulübü" adlı programa konuk oldu. Özel yaşamı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Petek Dinçöz, geçmişte çok acılar çektiğini ifade etti.

Daha önce iki evlilik yapan geçtiğimiz ağustos ayındaysa 'çocukluk aşkım' dediği Nida Büyükbayrakdar ile evlenen ünlü şarkıcı, "Evlendim, çocuk doğurdum, boşandım. Sonra 16 yaşındayken aşık olduğum adam ile evlendim. Şu an çok mutluyum. Kendimi çok şanslı hissediyorum." açıklamasında bulundu.

"TÜRK FİLMİ GİBİ HAYATIM VAR"

Hayatının film ve roman olacak bir yapıya sahip olduğunu belirten Dinçöz, "Zaman makinesine girmiş gibiyim. Türk filmi gibi bir hayatım var resmen. Hayatım üç ciltlik kitap olur. Çocukluk, genç kızlık ve sektör. Zor bir çocukluk geçirdim. Çocuklukta hiç baba sevgisi görmedim." itiraflarında bulundu.

Gülsim Ali'nin evlenmesini isteyen annesi gözyaşlarına boğuldu Dilan Çiçek Deniz, İstanbul'un keyfini sürdü Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan olay görüntüye dair açıklama Burak Hakkı'dan konuşulacak Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması Milli futbolcu Samet Akaydın’dan oyuncu sevgilisi Hazal Çağlar’a evlilik teklifi Ünlü oyuncuları buluşturan kutlama