Pınar Deniz, Paris'teki defilede yürüdü

Yaklaşık 1.5 aylık hamile olan Pınar Deniz, yüzü olduğu bir markanın Paris Moda Haftası'nda düzenlenen bir etkinliğine katıldı.

Jane Fonda ve Cara Delevingne gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı etkinlikte Pınar Deniz, beyaz bir elbiseyle podyumda yürüdü.





Pınar Deniz, podyuma çıkmadan önce aralarında; ABD'li model ve oyuncu Cara Delevingne'in de bulunduğu meslektaşlarıyla bir araya geldi.

"GÖSTERİ ÖNCESİ PROVALAR"

Polonyalı oyuncu ve şarkıcı Julia Wieniawa; İngiliz oyuncu Simon Ashley, Cara Delevingne ve Pınar Deniz ile fotoğrafını, "Gösteri öncesi provalar" notuyla yayımladı.




"SEVİYORUM"

Pınar Deniz, etkinlikte daha sonra ise iki Akademi Ödülü sahibi ABD'li sinema ve dizi oyuncusu Jane Fonda ile bir araya geldi. Deniz için etkinliğin en özel anlarından biri de sinemanın ikonik karakterlerinden Fonda ile bir araya gelip sohbet etmesi oldu.




30 yaşındaki oyuncu Pınar Deniz, 86 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Jane Fonda ile çektirdiği fotoğrafı; "Seviyorum" notuyla yayımladı.






Podyumda yürüdükten sonra siyah bir takım elbise giyen Pınar Deniz, gecenin sonunda çektirdiği fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı.

Ece Sükan ve eski eşinden şaşırtan haber Javier Bardem: "İsrail insanlık suçu işliyor" Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut 5’inci kattan düşerek hayatını kaybetti Tolga Karel, beşinci kez baba oldu Metin Arolat'ın ani vefatına ilişkin ses getiren iddia 'Teşkilat' dizisinde sürpriz gelişme