Popstar Özlem tesettürden çıktığını duyurdu

Televizyon dünyasının unutulmaz programlarından biri olan Popstar Alaturka'nın efsane yarışmacılarından Özlem Güneş, 19 yaşında katıldığı yarışma sürecinde dekolte giymemesiyle dikkat çekmişti.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 2006 ile 2009 yılları arasında ekrana gelen "Popstar Alaturka", yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü. 

'BEN MANKEN DEĞİLİM, DEKOLTE GİYMEM' 

Yarışma süresince dekolte giymemesi nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Özlem Güneş, jüri üyeleriyle yaşadığı tartışmalarla da hafızalara kazınmıştı. 

Bir röportajda, "Ben manken değilim, dekolte giymem" diyerek Armağan Çağlayan'ın tepkisini çekmişti.

Hatta, bu nedenle yarışmadan elenmek istediğine dair söylentiler de yayılmıştı.

Yarışmadan ayrıldıktan sonra kısa bir süre müzik kariyerine devam eden Özlem Güneş, bir süre gözlerden uzak bir yaşam sürdü. Ancak, yıllar sonra yeniden ortaya çıkarak tesettüre girdiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde ise, sosyal medya üzerinden tesettürden çıkma kararı aldığını hayranlarıyla paylaştı. 



'YAKLAŞIK BİR AYDIR AÇIĞIM'

Önceki gün sosyal medyadan takipçilerinin sorularını yanıtlayan Güneş, özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kocasından boşandığını ve tesettürden çıktığını söyleyen Güneş, "Yaklaşık bir aydır açığım ve o yüzden buralarda yokum. Kimseye kötü örnek olmak istemediğimden paylaşımlar yapmıyorum" ifadelerini kullandı.

Evrim Alasya'dan bomba aşk haberi! Çağla Şıkel oğluna kızıp, elini kırdı! Kerem Bürsin Sabancılar'ın torunu Melisa Tapan'la aşk yaşıyor Gülse Birsel'e tepkiler dinmiyor: "Kitabının ismine katılıyorum" Didem Soydan'dan kendisine benzetilen Berrak Tüzünataç için olay sözler Melis Sezen ve Atilla Bingöl barıştı