Prens Harry hakkında dolandırıcılık iddiası

Uluslararası müzik platformunun yöneticisi Bill Simmons, yaptıkları anlaşmanın sona ermesinin ardından iddiaya göre Prens Harry ile Meghan Markle hakkında dolandırıcı ifadesini kullandı.

NTV'den aktarılan bilgiye göre Prens Harry ve Meghan Markle çifti için geçtiğimiz günlerde uluslararası bir müzik platformu ile anlaşmalarının sona erdiği ve dijital müzik devi ile işbirliği yapan Prens Harry ve Meghan Markle'nin 25 milyon dolar kazandıkları haberleri çıkmıştı.



CNN'in haberinde, müzik platformunun yöneticisi olan ve aynı zamanda podcast yayınları paylaşan Bill Simmons'ın anlaşmanın sona ermesi sonrası, ünlü çift için dolandırıcı tanımını kullandığı bilgisi yer aldı.

İddialara göre, çift daha iyi bir platform ve ortaklık arayışına geçiş yaptı.



Ayrıca Meghan Markle'ın Fransız dünyaca ünlü bir lüks moda markası ile anlaşmanın eşiğinde olduğu da öne sürüldü.

Defne Joy Foster'ın oğlu Can ilk kez konuştu Defne Samyeli ve Derin Talu gülme krizine girdi Demet Şener'den kavga çıkaracak açıklama: "'Öyle bir şey yok' demişti..." Gonca Vuslateri ile Levent Yaşar çifti kızları Asya'nın 1. yaş gününü kutladı Özcan Deniz geceyi çadırda geçirdi Aslı Enver: "Canım kızım, tıpkı ben"