Reynmen - Cansu Kurtaran aşkı nikah masasına koşuyor

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen kısa bir süre önce sevgilisi Cansu Kurtaran'a evlilik teklifi etti. Reynmen ve Cansu Kurtaran'ın düğün tarihi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre YouTube'da çektiği videoların ardından sosyal medya fenomeni olarak tanınan Reynmen sonrasında kariyerine şarkıcı olarak devam etme kararı aldı.

Reynmen lakabını kullanan Yusuf Aktaş, Miss Turkey 2017 finalisti sevgilisi Emire Cansu Kurtaran'a geçtiğimiz günlerde evlilik teklifinde bulunması ile gündeme gelmişti.



REYNMEN VE CANSU KURTARAN'IN DÜĞÜN TARİHİ İLE İLGİLİ YENİ İDDİA

Sürpriz bir kararla evlilik kararı alan ünlü çiftin düğün tarihiyle yeni yeni iddialar gündeme geldi.

Reynmen'in 11 Ekim tarihinde Emire Cansu Kurtaran ile dünyaevine gireceği öğrenildi, çiftin İtalya'da dünyaevine gireceği iddialar arasında.

Geçtiğimiz haftalarda Reynmen'in de nişanlısı Cansu Kurtaran'ın da İtalya'dan fotoğraf paylaşması iddiaları güçlendirdi.

Kaya kardeşler 'aynı ekranda' buluştu Selena Gomez: "Para hakkında konuşmak rahatsız edici" Uzmanı uyardı: "Solaryum, deri kanseri riskini artırıyor" Türkiye'nin konuştuğu cani Semih Çelik hakkında şoke eden detaylar Kayıp olarak aranan şahsın, derede cesedi bulundu 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 'Metehan'ı bir servet kazanacak