Rojin'in ölümü: 'İlk bulgularda şüpheli duruma rastlanmadı'

Van Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri, yapılan ilk bulgularda şüpheli bir duruma rastlamadıklarını, ancak uzun süreli suda kaldığı için cesette ciddi anlamda deformelerin gözlendiğini bildirdi.

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 21 yaşındaki üniversiteli Rojin Kabaiş'in ölümüne ilişkin Van Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri yaptığı açıklamada ilk bulgularda şüpheli bir duruma rastlamadıklarını dile getirdi. 

Van Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri, yapılan ilk bulgularda şüpheli bir duruma rastlamadıklarını, ancak uzun süreli suda kaldığı için cesette ciddi anlamda deformelerin gözlendiğini, bu nedenle İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre ölüm nedeninin ortaya konulacağını kaydetti. 

DHA

Hasan Yalnızoğlu'nun vefatı üzüntü yarattı Ebru Gündeş - Murat Özdemir evliliğinden son dakika haberi Yasmin Erbil'den babasının sevgilisine tepki Can Yaman, Coppola’nın film galasının özel konuğu oldu Arda Turan'dan oğluna devasa pasta Hadise'nin yeni sevgilisi ortaya çıktı!