Şafak Pekdemir 'Yasak Elma' dizisine veda ediyor

Yeni bölümlerinin çekimlerine Eylül ayında başlanması planlanan "Yasak Elma" dizisinin beşinci sezonunda hangi sürprizlerin yaşanacağı merakla bekleniyor.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin son bölümünün final sahnesinde herkesin evde olduğu bir anda büyük bir patlama yaşanmıştı.

Dizi kulislerinde projeye 'Zehra' karakterine hayat veren Şafak Pekdemir'in veda edeceği ve başarılı oyuncunun Medyapım'ın yeni sezon için çekeceği başka bir dizisinin kadrosuna kaydırılacağı konuşuluyor.

Gianluca Vacchi İstanbul'a geldi Oktay Çubuk'a yeni dizisinde sürpriz partner Gizem Karaca bebeğinin cinsiyetini açıkladı Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın tren keyfi 6.5 milyon lira 'Bahar' dizisinde flaş değişiklik Harika Avcı kapısına gelen muhabirlerle konuşmak istemedi