Şebnem Dönmez sahneye iddialı dönüyor

27-28 Mayıs tarihlerinde görkemli bir prodüksiyonla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde seyirciyle buluşacak olan "Chaplin" oyununda Şebnem Dönmez çok özel bir rolle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yarattığı “Şarlo” karakteriyle sinema tarihine geçen efsane oyuncu Charlie Chaplin‘in hayatını tiyatro sahnesine taşıyacak olan “Chaplin” oyunu 27-28 Mayıs’ta  görkemli bir prodüksiyonla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. 



Özgür Daniel Foster, Aybüke Pusat, Şebnem Dönmez, Emre Taşkıran’ın olduğu oyuncu kadrosu provalarına hızla devam ediyor.





Deneyimli oyuncu Şebnem Dönmez projede Charlie Chaplin’in annesi Hannah Chaplin ve farklı 5 karaktere daha hayat veriyor.




Canlandırdığı karakterlerden 3’ü sosyal medya üzerinden paylaşıldı.




Kostüm, saç ve makyajı ilgi çeken Dönmez’in performansı merakla bekleniyor.

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor