Selena Gomez, Cannes'da 9 dakika boyunca alkışlandı

Selena Gomez, Zoe Saldaña ve Karla Sofia Gascón ile başrolleri paylaştığı 'Emilia Pérez' filminin galası için Cannes Film Festivali'ne katıldı. Selena Gomez, filmi ile festivalde uzun bir süre alkışlandı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali başladı.

SELENA GOMEZ ŞİMDİYE KADARKİ EN UZUN ALKIŞINI ALDI

'Emilia Pérez' filminde başrol olan Selena Gomez, Cannes Film Festivali'nde bu yıl şimdiye kadar ki en uzun alkışını aldı.

31 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Gomez, filmiyle dokuz dakika ayakta alkışlandı.



Selena Gomez, şimdiye kadarki en uzun alkışını alırken gözyaşlarını tutamadı.

Filmin diğer oyuncuları Zoe Saldaña ve Karla Sofia Gascón da Gomez ile aynı duyguya kapılarak ağladı.




Hatta yönetmen Jacques Audiard mikrofonu alıp Fransızca kısa bir konuşma yaptıktan sonra izleyiciler, bir dakika kadar tezahürat yapmaya devam etti.

"Harry Potter" dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı Hande Erçel'in son fotoğrafı şaşırttı Ece Üner'den Esra Erol'un programındaki rezalete sert çıkış 'Eşref Rüya' dördüncü bölümüyle YouTube’a veda ediyor Şeyma Subaşı'nın Brezilyalı aşkı kısa sürdü Bestemsu Özdemir'den şaşırtan estetik açıklaması