Selin Ciğerci: "Yaz sonu düğünümüz var"

Selin Ciğerci, önceki akşam Gökhan Çıra için Nişantaşı'ndaki bir mekanda doğum günü partisi düzenledi. Geceye Tolgahan Sayışman Almeda Abazi çifti, modacı Gülşah Saraçoğlu ve çiftin yakın arkadaşları katıldı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ciğerci ve Çıra, "Doğum günü için toplandık. Sağ olsun arkadaşlarımız da bizi yalnız bırakmadı. 3 gün önce yine kutlamıştık ama bu sefer yakın arkadaşlarımız ile birlikte kutladık." dedi.

DÜĞÜN YAZ SONU

Parti sırasında sahneye çıkan Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'ye evlilik teklifi etti. Sürpriz sonrası duygularını dile getiren Ciğerci, "Titriyoruz şu an. Ben daha sade bir teklif bekliyordum. Düğünümün de öyle olmasını istiyordum çünkü. Çok güzel bir açıklama yaptı. Bu yüzden bir kez daha aşık oldum. Yaz sonu bir düğün olacak. 50 kişilik bir eğlence olabilir. Beyaz bir elbise giyeceğim." ifadelerini kullandı.

"ÇOK MUTLUYUM"

Çıra ise, "Ben zaten küçüklükten beri onunla beraberim. Bu yüzden tekrar evlenmekten çok mutluyum." açıklamasını yaptı.

Tom Cruise ile Ana de Armas aşklarını Cannes'da mı ilan edecek? Fırat Altunmeşe evlendi Kadın yıldızların reklam ücretleri dudak uçuklattı: Rekoru kim kırdı? Uzmanından çok önemli 'kefir' açıklaması Naşit Özcan hayatını kaybetti Universal: 'Sezen Aksu'nun tüm şarkılarını satın aldık'