Sema Öztürk’ün başı hackerlarla dertte!

Ünlü oyuncu Sema Öztürk'ün hesabını çalan hackerlar, yardım kampanyası adı altında Öztürk'ün adını kullanarak para topladı.

Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'nin haberine göre insanların mağduriyetlerini bildirmeleri üzerine durumdan haberi olan Öztürk, sosyal medyada açıklama yaptı.

Bir takipçisinin bu yolla kandırıldığını ve 240 lira para gönderdiğini söyleyen Öztürk, "Dün saat 18.00'de hesabım hacklendi. Size atılan mesajları dikkate almayın. Sizinle benmişim gibi konuşup yardım kampanyası adı altında para istiyor. Sonra sizi ve sizinle bağlantılı tüm hesapları hackliyor. Sakın kanmayın" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un uzun yıllardır savaştığı hastalık ortaya çıktı Eski Yeşilçam oyuncusu bıçaklanarak öldürüldü 'Leyla' dizisine çok sürpriz transfer Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a şaşırtan beğeni Yıldız Çağrı Atiksoy kızının yüzünü ilk kez paylaştı Özge Gürel bebek mi bekliyor?