Serbest bırakılan Banu Parlak, adliyeden koşarak uzaklaştı

'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan gözaltına alınan Banu Parlak serbest bırakıldı. Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, silah ile çektiği bir videonun ardından 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan gözaltına alındı.


Parlak'ın evinde yapılan aramada da ruhsatsız tabanca bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adalet Sarayı'na getirilen Parlak ilk olarak savcıya ifadesini verdi.

Savcılık, Parlak'ı adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Serbest bırakılan Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı.

DHA

'Bahar' dizisinin ünlü oyuncusundan son dakika haberi Adile filminin bir oyuncusu daha belli oldu Halit Ergenç'ten çocuklarının fotoğrafını çeken muhabire: "Ne olur hepsini sil" Hande Soral'dan oğlu Ali'ye: "İyi ki doğdun ömrüm" Aslı Bekiroğlu 9 saat süren bir operasyon geçirdi Eşi Şimal'in vefatıyla yıkılan Necati Arıcı'dan vefasızlara sitem