Serkan Altunorak hangi iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu?

Başarılı oyuncu Serkan Altunorak'ın yeni projesi belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Kuşatma" dizisi denizcilik alanında hızla büyüyen Bulut ailesinin oğlu Osman ile varlıklı ve köklü bir aile olan Baydemirler’in kızı Nihal’in çatışma, tutku ve yeniden varoluş üzerine yazılan  etkileyici hikâyesini anlatıyor.

Uluç Bayraktar’ın yöneteceği, unutulmaz dizilerin yazarı Meriç Acemi’nin kaleme aldığı 8 bölümlük dizinin önemli karakterlerinden “Engin”e hayat verecek olan oyuncu da belli oldu.




Dizide babasının isteğiyle yurtdışından dönen Nihal’e Aslı Enver hayat verecek.

Nihal’in hem yalı komşusu, hem çocukluk arkadaşı Engin’e Serkan Altunorak hayat verecek. 



Engin Akyürek, Aslı Enver, Dolunay Soysert, İsmail Demirci, Tarık Emir Tekin, Zeynep Oymak, Selin Şekerci ve Sedef Avcı’nın başlıca rollerini paylaşacağı ve bir süredir prova ile deneme çekimleri yapılan dizi hafta başı sete çıkacak.



 

Güzel Aşklar Diyarı’ndan bomba ayrılık haberi! Elizabeth Olsen'dan 'gizli evlilik' itirafı Şükrü Özyıldız'a Demet Akalın'ın olay sözleri soruldu Eşiyle tartışan doktor, damatlığını giyip 6. kattan atladı Geçimini çöp toplayarak sağlayan 80 yaşındaki kadının içler acısı ölümü Serkan Altunorak hangi iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu?