Serkay Tütüncü: "Zeynep'le rahatız"

Geçtiğimiz haftalarda yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Ali Can Ayyıldız ile ilişkisini sonlandıran Zeynep Bastık, gönlünü Serkay Tütüncü'ye kaptırdığı ortaya çıkmıştı.

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre Serkay Tütüncü, tek başına katıldığı bir etkinlikte objektiflere yansıdı.





Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık ile birlikteliği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





"ACELE ETMİYORUZ"

Serkay Tütüncü; "Zeynep, zaten her şeyi söylemiş. Acele etmiyoruz, birbirimizi tanıyoruz. Rahatız, ekstra konuşacak bir şey yok" dedi.


Zeynep Bastık, Serkay Tütüncü ile olan ilişkisi hakkında; "Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama ortada net bir şey yok. Hayırlısıyla olsun. Yalan söylemiyorum, kaçmıyorum. Durumlar böyle" demişti.



Hazal Kaya'dan Ayşegül Çıdamlı'ya 12 yıl sonra sert yanıt Halil Ergün diziden Meltem Cumbul yüzünden mi ayrılıyor? Umut Akyürek kızının bağımlı olduğunu söyleyerek yardım istedi! Burcu Esmersoy beyazlayan saçlarını boyatmıyor Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi aşkı, yakışıklı aktör yüzünden mi bitti? Oğuzhan Koç ile Hazal Subaşı ilk kez görüntülendi