Şeyma Subaşı'nın adı genç futbolcuyla anılıyor

Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Alper Yılmaz, tatil için gittiği Bodrum'da Şeyma Subaşı ile hayli samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Euro 2024'teki başarılı performansıyla adından söz ettiren 24 yaşındaki futbolcu Barış Alper Yılmaz, tatil için Bodrum'u tercih etti.



Lüks bir otelde arkadaşlarıyla konaklayan genç futbolcunun, tesadüfen karşılaştığı 34 yaşındaki sosyal medya ünlüsü Şeyma Subaşı ile samimiyeti dikkatlerden kaçmadı.



Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullaoğlu'nun haberine göre ikili arasında başlayan sohbet gece boyunca devam etti ve birlikte eğlenmeye gittiler.



Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlence, ikilinin arasında bir yakınlaşma olduğu dedikodularını da beraberinde getirdi.

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor