Sinan Ateş'in annesi: "Devlet Bahçeli'ye hakkımı helal etmiyorum"

Adalet çağrısında bulunan Sinan Ateş'in annesi, "Eğer sağlanmazsa o kadar canlar gidecek ki..." dedi. Anne Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye saygı duymadığını ve hakkını helal etmediğini söyledi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada ara verildi.

Yargılama sürecine dair SÖZCÜ TV'ye konuşan anne Saniye Ateş, "Eğer bu adalet sağlanmazsa o kadar canlara kıyılacak ki o kadar canlar gidecek ki... O kadar azacaklar, kuduracaklar, nasıl olsa kurtarılıyorlar." dedi. 

"OĞLUMDAN KORKTULAR"

Saniye Ateş, "Bu davada adil bir yargılama bekliyorum. Benim oğlumun katilleri dışarıda. Oğlum bunları defalarca bana söyledi. İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, Olcay Kılavuz, Ahmet Yiğit Yıldırım artı başkaları da... Onların diğerlerini de onlar söyleyecekler. Bunlar sürekli benim oğluma itibar suikastı yaptılar ki, dertleri neydi? Herhalde korktular, genel başkan olacak, oraya gelecek diye. Oğlumun genel başkan olmak gibi bir amacı yoktu." dedi. Ateş sözlerine şöyle devam etti: 

"16 AY BOYUNCA BENİ KONUŞTURMADILAR"

"9 yaşında ocağa gitti. Biz ocağa doğduk. Köyümüzü ilk üç hilali diken benim babamdır. Bizim seçme gibi bir hakkımız olmadı. Kurumlara asla laf söylemiyorum. İçindeki insanlık dışı, haysiyetsizlere söylüyorum. 22 kişi bir insanı öldürmek için bu kadar mı çaba gösterir? Yargıdan adalet bekliyorum. 16 ay boyunca beni konuşturmadılar."

Sude Burcu ve Mert Öcal evlendi Mercan çifti, 12 yıllık evliliklerini sonlandırıyor Hande Demir, sosyetiklerin diline düştü Buray'dan 'aşk acısı' açıklaması Demet Şener'den sevgilisi Tolga Arman'a romantik kutlama Hacı Sabancı'ya 'babalık davası' soruldu