Şinasi Yurtsever'e acı veda

'Üçlü Pürüz', 'İyi Bir Aile Değiliz', 'İşler Güçler' ve 'Kardeş Payı' gibi yapımlarda rol alan Şinasi Yurtsever, 13 Mart'ta hayatını kaybetti.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Geçen yıl mide kanserini yenen 51 yaşındaki oyuncunun, 17 Şubat'ta 'Hücreler' adlı oyununda son kez sahneye çıktıktan bir süre sonra zatürre teşhisiyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan Şinasi Yurtsever için ilk veda Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılıyor.

'Kardeş Payı’nda canlandırdığı Hilmi karakteriyle hafızalara kazınan sanatçı için düzenlenen anma töreni saat 11.00 itibariyle Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı.

GÖZYŞLARINA BOĞULDU

Taziyeleri Şinasi Yurtsever'in annesi Güler Yurtsever ve ailesi kabul ederken; Güler Yurtsever, gözyaşlarına hakim olamadı.

"GÜLE GÜLE ÇOCUK ADAM"

Ailesi, sevenleri ve sanat camiasından birçok isim törene katıldı. Törenin sunuculuğunu üstlenen Onur Buldu, yakın dostuna "Güle güle Şinasi ağabey, güle güle çocuk adam. Güle güle en büyük Beşiktaşlı Şinasi Yurtsever. Hayatımızdaki varlığın için sana teşekkür ederiz. Bir gün tekrar buluşacağımıza eminim" sözleriyle veda etti.

Madonna'nın filtresiz hali gündem yarattı Ferdi Tayfur'un damadı Muhammed Aydın'a şok suçlama Ercan Deniz: "Kardeşimi ben ihbar ettim" Ayşecan Tatari: "Aile olmak baki, sevgililik ise bitebiliyor" Ameliyata alınan Feyza Civelek'e rol arkadaşlarından destek Şinasi Yurtsever'e acı veda