Sinem Kobal: "Eşim en büyük destekçim"

7 yıl sonra setlere dönen Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalioğlu'nun desteğini anlattı.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre gazetecilerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Sinem Kobal, "Setleri çok özlemişim. Set çok keyifli ve bana da çok iyi geldi. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 13 Aralık'ta vizyona gireceğiz" dedi.



Gazetecilerin, "7 yıl aradan sonra değişen bir şey olmuş mu?" sorusuna Kobal "Valla bende başlamadan önce onu düşündüm. Acaba ne hissedeceğim? Gidince ne olacak? Ama setlerde büyümenin verdiği bir şey var. Bir gün sonra sanki hala o toplu taburede oturuyormuş gibi hissettim" şeklinde cevap verdi.




"İKİMİZ DE İŞİMİZDEYİZ"


Eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun da çok destek olduğunu söyleyen oyuncu, "Kenan her zaman bana çok büyük destek oldu. Kızlarımızı belli bir yaşa getirdik. İkimizde tatlı tatlı işlerimizi yapıyoruz. Her şey yolunda" dedi.





Setlere film ile dönen oyuncu, "Televizyon ekranlarında dizilerde ya da dijital medya da projeleriniz olacak mı?" sorusuna ise "Olacak. Onunda yakında müjdesini vereceğim" ifadelerini kullandı.

Petek Dinçöz'den Kıbrıs atağı Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol talebi ile hakimliğe sevk edildi Nevra Serezli: "Evlilikte hesaplar ortak olmalı" Bugün herkes İlhan İrem'in 25 yıl önce yazdığı mektubu konuştu Wanda Nara'nın yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı! Yeliz Şar hastanelik oldu