Slaven Bilic: ‘Gol için sabırlı olun'

Slaven Bilic, son vuruşlardaki hatalar yüzünden Karabük’e yenildiklerini belirterek, Kayseri maçında daha dikkatli ve sabırlı olmaları gerektiğini söyledi.

Kardemir Karabük deplasmanında son dakika golüyle 1-0 yenilmekten kurtulamayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcularına bir dizi uyarıda bulundu. Hırvat hoca, Karabük karşısında olduğu gibi gollük pozisyonlarda çok aceleci davranıldığını belirterek işin sırrının, soğukkanlı kalmak ve sabır olduğunu dile getirdi.

Siyah-beyazlı oyuncularla bir toplantı yapan Bilic, Kayserispor ile ligin en zor maçlarından birini oynayacaklarına dikkat çekti. Sarı-kırmızılı takımın üst üste 3 galibiyet aldığını hatırlatan tecrübeli hoca, “Bir maçta 5 pozisyona giriyorsak bunun mutlaka bir tanesi gol olmalı. Çok acele ediyoruz. Daha müsait durumlarda arkadaşlarınız varsa topu onlara verin. Biraz sabırlı ve soğukkanlı olmanız durumunda istediğimiz golü kesinlikle buluruz. Karşınızda Galatasaray’ı yenmiş ve ligin dibinden kurtulmak isteyen bir takım olacak. Çok dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı.

SKORER
Oğuzhan Koç'tan aşk hayatıyla ilgili açıklama Ümit Erdim - Seda Çınar çiftinin evliliği neden bitti? Hadise'den havalı reklam çekimi Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti Beren Saat'in yeni projesindeki partneri belli oldu Oyuncu Emrah Altıntoprak hakkında son dakika gelişmesi