Somer Sivrioğlu 'Pahalı değil' diyerek restoranındaki fiyatları açıkladı

MasterChef Türkiye yarışmasının jürisi Somer Sivrioğlu, İstanbul'da işlettiği restoranın fiyatları hakkında konuştu. Fiyatların pahalı olmadığını belirten Sivrioğlu, ortalama bir kişi için gelecek hesabın detaylarını paylaştı.

Yıllardır TV8 ekranlarında yayınlanan "MasterChef Türkiye" yarışmasında jüri üyesi olarak görev yapan aşçı Somer Sivrioğlu, Hülya Avşar'ın YouTube'da yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk oldu. 

Sivrioğlu'nun geçtiğimiz yıllarda İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde satın aldığı ve işletmeye başladığı restoranına ilişkin konuşan Avşar, "Şunu sormak istiyorum mesela diyelim ki orta tabaka değil de hani onun biraz daha altında geliri olan asgari ücretle çalışan insanlar senin dükkanına gidemezler" dedi. 


 


KİŞİ BAŞI 2-3 BİN LİRA HESAP GELİR

Ünlü aşçı, Avşar'ın yorumuna karşılık "Ya bizim öyle çok yüksek değil fiyatlarımız ben özellikle bistro seviyesinde tutmaya çalıştım öyle lüks denilecek bir restoran değil ama tabii ki kişi başı 2000-3000 TL tutar" ifadelerini kullandı. 

Avşar'ın bu yanıtın ardından "Yani asgari ücret için değil. Onun üzerindekiler için uygundur belki" sözlerine yanıt veren Sivrioğlu, "Fiyatları özellikle böyle yapmak istedik. Çok pahalı bir yer olsun istemedik" dedi.

Cemiyet hayatını sarsan bebek: "Yavrumun babası Raif Dinçkök..." Suphi Tekniker hayatını kaybetti Şenay Gürler, Gülse Birsel'e sahip çıktı Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol talebi ile hakimliğe sevk edildi Somer Sivrioğlu 'Pahalı değil' diyerek restoranındaki fiyatları açıkladı Ata Demirer 'Ayıptır' diyerek isyan etti