Sosyetik düğünde Şeyma Subaşı-Hande Erçel krizi

Geçen hafta İstanbul'da nikâh kıyan sosyetenin genç isimlerinden Sima Tarkan ve iş insanı Mark Başoğlu'nun düğün kutlaması önceki akşam İtalya'da gerçekleşti. Sosyetenin akın ettiği düğünde Şeyma Subaşı-Hande Erçel krizi yaşandığı iddia edildi.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre 29 yaşındaki Sima Tarkan ile iş insanı Mark Başoğlu'nun düğününe sevgilisi Hakan Sabancı ile katılan oyuncu Hande Erçel, Şeyma Subaşı şoku yaşadı.





Programda verilen bilgiye göre cemiyet hayatının ünlü simalarının akın ettiği düğünde Hakan Sabancı bir dönem adının aşk dedikodusuna karıştığı Şeyma Subaşı ile köşe kapmaca oynayıp aynı kareye girmemek için yoğun çaba sarf etti.

Didem Delen ise aldığı duyumu paylaşarak şunları söyledi: "Daha önce Hacı Sabancı ile de adı anılmıştı. Daha sonra Hakan Sabancı ile kısa süreli ilişki yaşadı. İki Sabancı ile birlikte durumu var... Oraya giden bir influencerdan aldığım detaya göre Şeyma dans ederek yanında Hande Erçel'in olduğu Hakan Sabancı'ya yanaşarak bir şeyler sormak istiyor. Hande orada önce sinirleniyor, Hakan'ın kulağına eğiliyor bir şey söylüyor ve Hakan'la birlikte uzaklaşıyorlar."

Yeni sezonda hangi oyuncu ne kadar kazanacak, rekor kimde? Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında neler oluyor? Beren Saat'in şimdiden konuşulan çıplak sahnesi Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı Şarkıcı Atiye 3. kez anne oluyor