Sumru Yavrucuk iddialı dizide boy gösterecek

“Bahar Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisi Bolu Kartalkaya’da yaşanan korkunç yangın nedeniyle bu hafta seyirciyle buluşmamıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Bahar Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisi Salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. 

Deniz Akçay’ın yazmaya başladığı, başarılı yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un çektiği dizinin yapımcılığını Asena Bülbüloğlu üstleniyor.





Kadın enerjisinin hakim olduğu diziye son olarak değerli oyuncu Sumru Yavrucuk katılıyor.




Aynı zamanda yönettiği “Tatavlada Son Dans” oyunuyla adından söz ettiren Sumru Yavrucuk, “Bahar” dizisine Timur’un halası Leyla rolüyle geliyor.

Gülden Karaböcek 50 yıllık sessizliğini bozdu Serkay Tütüncü: "İstesek evlilik olur" Can Aslantuğ rol arkadaşıyla sobelendi! Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi İstanbul'u terk etmeye hazırlanıyor Emrah Altıntoprak ve Ceren Karakoç 'değişen' rollerini anlattı Ünlü modacıya havalimanında gözaltı