Suna Keskin, Kıvanç Tatlıtuğ'un bölüm başı aldığı ücreti duyunca şoke oldu

Usta tiyatro ve sinema sanatçısı Suna Keskin, yeni dönem oyuncuların aldıkları ücreti duyunca çok şaşırdı.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programına konuk olan Suna Keskin, yeni dönem oyuncuları çok beğendiğini ifade ederek, "Yüreğini ortaya koyarak oynayan çok iyi oyuncularımız var. Dünya çapında olabilecek kadar başarılılar" şeklinde konuştu.




Yeni dönem oyunculardan Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu yorumlarda bulunan Suna Keskin, bölüm başı ücretler ekrana yansıtıldığında ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Aklım almıyor... Ama böyle bir sistem varsa, bu paraları verebiliyorlarsa onlar da alıyorlarsa helal olsun." ifadelerini kullandı.






En çok kazanan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bölüm başına aldığı rakamı gören Suna Keskin, mimikleriyle şaşkınlığını ifade ederek; "Acaba bana ne kadar verirler?" diyerek kahkaha attı.

'Bahar' dizisinden erken veda: İzleyiciler şaşkın! Evlilik programıyla tanınan ünlü isme, evlilik teklifi 'Sandık Kokusu' dizisinde şaşırtan ayrılık Suna Keskin, Kıvanç Tatlıtuğ'un bölüm başı aldığı ücreti duyunca şoke oldu Avrupa Yakası'nın unutulmaz oyuncusundan tepki: "Keşke bunlar yaşanmasaydı" Dilan Çıtak: "Kendi soyadımla çok mutluyum"