Sürpriz isimler müzikalde buluştu

Bir Mor Ve Ötesi Müzikali “Araf”ın provaları tüm hızıyla devam ediyor. BKM imzalı müzikalin kasımda görücüye çıkması planlanıyor.

Mor Ve Ötesi grubunun şarkılarıyla Hamlet oyununu buluşturan Bir Mor Ve Ötesi Müzikali “Araf”ın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Fırat Köker’in yönettiği müzikal Canan Ergüder, Baran Bölükbaşı, Şifanur Gül, Reha Özcan ve Beyti Engin’i buluşturdu.





Bu sezon TRT’nin “Kara Ağaç Destanı” dizisinin başrol kadrosuna katılan Baran Bölükbaşı, BKM’nin kasım ayında Maximum Uniq’te sahneleyeceği oyunun provaları için haftalardır Kapadokya ile İstanbul arasında mekik dokuyor. 


Canan Ergüder, çok iyi şarkı söyleyebilen oyunculara yer verilen müzikalin provalarından Şifanur Gül’le fotoğrafını yayınladı.

Eşinden boşanan Cemal Hünal'dan sürpriz atak Serenay Sarıkaya sonunda patladı: "Kendinize gelin!" Acun Ilıcalı'nın eşi bebek mi bekliyor? Sergen Yalçın'dan Sezer Çakır açıklaması: "Örfe adete ters!" Yeliz Yeşilmen: "Babam beni kemerle dövdü" Altınbaşak çiftinin evliliği 5 dakikada bitti