Taraftarı yok ama en iyisi!

UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst turu garantileyen Trabzonspor, Süper Lig’de de yoluna Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle devam etti.

İç sahada en iyi performansı gösteren takım olan bordo-mavililer, Fenerbahçe’yi geride bıraktılar. 7 iç saha karşılaşmasında 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak 19 puan toplayan Mustafa Akçay ve ekibi, bu alanda ligin zirvesine çıktılar.

Avrupa Ligi maçları da dahil olmak üzere Avni Aker’de 13 maça çıkan Trabzonspor, 11 galibiyet 2 beraberlik aldı. Sadece Lazio ve Sivasspor’la yenişemeyen Karadeniz ekibi, seyirci konusunda ise sınıfta kaldı. Bordo-mavili takımda, Avrupa ve lig karşılaşmaları dahil olmak üzere 13 resmi maçta yakaladığı taraftar ortalamasının yalnızca 14 bine gelmesi hayal kırıklığı yarattı.

Maçlarını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayan Karadeniz ekibinin Erciyes maçını, 7 bin 848 kombine 2 bin 515 biletli seyirci olmak üzere toplam 10 bin 363 kişi izledi. Yaklaşık 24 bin 600 kapasitesi bulunan statta geniş boşluklar gözlenirken, 14 bin 237 koltuk ise boş kaldı.

CELAL UMUT EREN / SKORER



Oğuzhan Koç'tan aşk hayatıyla ilgili açıklama Ümit Erdim - Seda Çınar çiftinin evliliği neden bitti? Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti Beren Saat'in yeni projesindeki partneri belli oldu Oyuncu Emrah Altıntoprak hakkında son dakika gelişmesi Cezaevinden çıkan Bahar Candan: "Özüme döndüm"