Televizyon dünyası şokta! Show TV iki dizinin birden fişini çekti!

Show TV, iki diziyi birden ekrandan kaldırmaya karar verdi.

BKM’nin “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” projesinin 1 Haziran olarak planlanan final tarihi 25 Mayıs olarak güncellendi.


Ertan Saban ile Devrim Özkan’ı buluşturan fenomen dizi 41. bölümde ekrana veda edecek. Bu arada kanalın 2. final yapacak dizisi ise “Güzel Günler”

Birsen Altuntaş'ın haberine göre TMC Film’in imza attığı  Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Leyla Tanlar (Selma), Zeynep Çamcı (Altan), Olgun Toker (Atakan), Burak Dakak (Mihran), Yıldıray Şahinler (Hakim) ve Seray Gözler gibi değerli isimleri buluşturan dizi 26. bölümde final yapacak.



Öte yandan Seray Gözler’in 23. bölümde veda edeceği “Güzel Günler” dizisinden “Aleyna”ya hayat  veren Tuğçe Özbey de 22. bölümde ayrılacak.

Rihanna yeniden anne olmaya hazırlanıyor Nilsu Berfin Aktaş tatile hazır Sibel Taşçıoğlu'na yeni projesinde deneyimli partner Yakışıklı futbolcu Dorukhan Toköz Bodrum sezonunu açtı Sinem Kobal'ın bayram coşkusu Nihal Candan'a yardım çağrısına Hande Yener'den destek