Timur Cihantimur için şaşırtan karar: O talebi kabul edildi!

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, Amerika'da yakalanmıştı. İkilinin avukatları mahkemede Timur Cihantimur'un gözetim altında tutulduğu tesiste çok zor şartlarda tecrit altında olduğu savunmasını yapmıştı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Türkiye'nin konuştuğu korkunç kaza geçtiğimiz aylarda İstanbul Kemerburgaz'da yaşanmıştı.

Yazar Eylem Tok ile ünlü estetikçi Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur, Porsche marka ciple 5 kişiye çarptı.

1 çocuk babası Oğuz Murat Acı kurtarılamadı.

Anne Eylem Tok ise oğlu ile önce Mısır'a, buradan da Amerika'ya kaçtı. Ancak planları tutmadı.

Geçtiğimiz haftalarda ikisi de saklandıkları evde yakalanarak tutuklandı.




İkilinin avukatları mahkemede Timur Cihantimur'un gözetim altında tutulduğu tesiste çok zor şartlarda tecrit altında olduğu savunmasını yapmıştı.

Cihantimur'un tutulduğu Connecticut eyaletindeki Manson Gençlik Enstitüsü'nün, ülkedeki herhangi bir cezaevinden farklı olmadığı öne sürüldü.





HAKİM NAKLİNİ ONAYLADI!


Cihantimur'un başka bir ceza tesisine naklini onaylayan hakim, bir yandan da Cihantimur'un kefaletle serbest bırakılarak "tutuksuz yargılanması" talebini değerlendiriyor.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Beren Saat setlere rekor ücretle dönüyor Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..."