Tom Cruise'un "61 yaş vücudu" gündem oldu

Tom Cruise, Meksikalı yönetmen Alejandro Gonzalez Iñarritu ile Mayorka sahilinde görüntülendi. 61 yaşındaki ünlü yıldızın hâlâ formda oluşu dikkat çekti.

Habertürk'ün haberine göre Tom Cruise, hafta sonu İspanya'nın Mayorka adasında çekim yaparken kısa bir mola esnasında görüntülendi.

ABD'li oyuncu, her zamanki dar tişörtünü çıkararak denize girerken, 61 yaş vücudunu sergiledi.



'Görevimiz Tehlike'
yıldızı, aksiyon filmlerinde en tehlikeli sahneleri dahi kendisinin çekmesi ve kusursuz vücudunu korumasıyla tanınıyor.

Cruise, denizde yüzmek için üstündekileri çıkarmadan önce, 'baba tarzı' çorapları üzerine spor ayakkabılarıyla görüntülendi.



'Top Gun'
döneminden bu yana doğal olarak görünümünde değişiklik olsa da, ünlü oyuncu, gününü Pollensa'daki Formentor plajında ​​geçirirken, hâlâ kaslı vücudunu koruması dikkat çekti.



Hem denize girerken hem de büyük bir yelkenli teknede Cruise'a Meksikalı yönetmen Alejandro Gonzalez Iñarritu da eşlik etti.



İkili, muhtemelen yönetmenin bir sonraki filmine hazırlık amacıyla Mayorka sularında yelken açtı.

Gülmanların oğlunun St.Tropez’de başlayan aşkında sürpriz gelişme Şeyma Subaşı'ndan ‘Boşandık ama dostuz' mesajı Cem Yılmaz: "Kızlarla Bodrum'dan dönüyoruz" Mahsun Kırmızıgül aşka kapılarını kapattı Fatih Altaylı’dan Dilan Polat’ın paylaşımına tepki: "Baştan aşağıya rezillik" Yalı Çapkını’nın Ferit’i ile Diyar’ından ilk kare geldi