"Tozluyaka" dizisinin Vefa’sından bomba haber

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaşacağı "Gün Işığım" kod adlı dizinin hazırlıkları sürüyor.

Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin‘i buluşturan “Gün Işığım” kod adlı dizi merakla bekleniyor. Ali Bilgin‘in yöneteceği Ay Yapım imzalı dizi Kanal D‘de seyirciyle buluşacak. 

Kübra Sülün‘ün yazdığı dizinin oyuncu görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Dizide Şerif Erol’un ardından genç bir oyuncuyla daha imza aşamasına gelindi.

“Tozluyaka” dizisinin Vefa’sı Durukan Çelikkaya “Gün Işığım”ın kadrosuna katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Durukan Çelikkaya, dizide oldukça renkli bir ailesi olan Leyla’nın (Hafsanur Sancaktutan) kardeşi Barış’a hayat verecek. 



“Gün Işığım”
dizisinin yaz ortasında ekranda olması planlanıyor.

Allan Hakko'dan yeni ayrıldığı Selin Yağcıoğlu'na olay mesaj Rabia Soytürk: "Caner Topçu'yu sevmiyorum" Merve Boluğur uzun süre sonra objektiflere yansıdı Cansel Elçin: "Memem olsa süt veririm" Emre Karayel ve Gizem Karayel çiftinin 2. bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Fenomen Murat Övüç'e hapis şoku!