TÜRK MARKASI RAMONDER AVRUPA BİRLİĞİ VE UNESCO TARAFINDAN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

15 Mart'ta düzenlenen 35.Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Ödüllerinde Türk Markası olan Ramonder Avrupa Birliği ve Unesco Tarafından ödüle layık görüldü.

Ramonder Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Sefa Ramazan Öztürk yaptığı açıklamada; "35.Uluslararası tüketici kalite zirve ödülünü 15 Mart dünya tüketici hakları gününde ve ayrıca ödüle layık görülmemiz Ramonder Markası olarak onure etti.  

Avrupa birliği ve Unesco tarafından onaylı ödülümüzü Lob'in Turkey Genel Kurulu Başkanı Sayın Fahri Usluoğlu'nun Elinden ödülümüzü aldık. Bu ödül bizim için daha çok başarı ve hedeflerimiz doğrultusunda çok çalışma ve Ar-Ge çalışmalarına odaklanmamızı ve global dünya markası olma yolunda bizlere yeni kapılar açıyor.  

Ramonder markası olarak Avrupa Bölgesi ve Amerika'da yeni yatırım ve projelerini hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Amacımız Türk ürünlerini kalitesini Dünya genelinde tanıtmak ve yaymak yüksek kaliteli ürünleri tüketiciye ulaştırmaktır.

Bu yeni proje ile Ramonder özel ve lüks üretim ürünlerini global dünya piyasasına modaya yön veren bir marka dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

Çağla Şıkel oğluna kızıp, elini kırdı! Gülse Birsel'e tepkiler dinmiyor: "Kitabının ismine katılıyorum" ‘Diddy’ lakaplı rapçi hakkında 7 yeni dava açıldı Oyuncu Fırat Çelik cephesinde yeni gelişme Nagehan Alçı'nın Gülen paylaşımına büyük tepki Günlerce yoğun bakımda kalan Reha Muhtar, Bebek'te görüntülendi