Turkcell’in 30’uncu yıl çekilişi devam ediyor

Turkcell'in 30’uncu yıl kutlamaları kapsamında başlattığı çekiliş kampanyası devam ediyor.

Tüm Turkcell’lilerin katılabildiği çekiliş kampanyası için başvurular, Turkcell mağazalarından yapılıyor.

15 Aralık’ta sona erecek çekilişin büyük hediyesi ise 3 adet Togg olacak. Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, “Turkcell ailesine yeni katılacak müşterilerimize merhaba demek ve birlikte geçirdiğimiz 30 yılın bizler için taşıdığı değeri paylaşmak için kapsamlı bir çekiliş kampanyası düzenledik. 15 Aralık’a kadar tüm müşterilerimizi, Turkcell mağazalarına davet ediyorum” dedi.

Çekiliş kampanyası kapsamında, 3 adet Togg, 5 Vespa, 3 iPhone 15, 30 Playstation, 30 elektrikli scooter, 200 Samsung tablet ve 30 oyun bilgisayarı gibi ödüller verilecek.

‘30’UNCU YAŞIMIZI TURKCELL’LİLERLE KUTLUYORUZ’

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, kampanyanın gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Turkcell olarak, tam 30 yıldır müşterilerimizden aldığımız güç ve destekle sürdürdüğümüz başarılı yolculuğumuzu, yine müşterilerimizle birlikte kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizim için anlamı çok büyük olan bu yılda, tüm Turkcell’lilere teşekkürlerimizi sunmak, Turkcell ailesine yeni katılacak müşterilerimize merhaba demek ve birlikte geçirdiğimiz 30 yılın bizler için taşıdığı değeri paylaşmak için kapsamlı bir çekiliş kampanyası düzenledik. Kampanyamız büyük bir ilgi gördü. 15 Aralık’a kadar tüm müşterilerimizi, heyecanımıza ortak olmaları ve büyük 30’uncu yıl çekilişimize katılmaları için Turkcell mağazalarına davet ediyorum” dedi.


 


Turkcell’lilerin 30’uncu yıl çekilişine katılmak için mağazalarda yer alan kampanya katılım ekranından ad – soyad, telefon numarası, il ve ilçe bilgilerini doldurmaları gerekiyor. Başvuruları 15 Aralık tarihinde sona erecek olan çekiliş kampanyasında her gün yeni bir çekiliş hakkı sağlanıyor.


DHA

Hasan Yalnızoğlu'nun vefatı üzüntü yarattı Ebru Gündeş - Murat Özdemir evliliğinden son dakika haberi Yasmin Erbil'den babasının sevgilisine tepki Can Yaman, Coppola’nın film galasının özel konuğu oldu Arda Turan'dan oğluna devasa pasta Hadise'nin yeni sevgilisi ortaya çıktı!